Bucătării
×
catalogul de produse
0

Bucătării

Inspirați din solicitările voastre, din experiența anterioară și tendințele actuale, am creat modele de bucatarii comode, bucătării practice și estetice, bucătării care înnobilează fiecare casă. Știm că vă doriți să aveți spații de depozitare suficiente, să dispuneți de suprafețe ușor de întreținut și de mobilier care bucură privirea, de aceea vă propunem bucatarii modulare de calitate la preț accesibil, menite să vă facă viața mai ușoară. Descoperiți gama de mobila de bucatarie care vă garantează dimineți frumoase și cine relaxante, înconjurați de familia Dvs. și de cei dragi. Vă rugăm să notați 3 aspecte:

  • noi producem bucătării modulare (adică pe dulăpioare) standard și puteți utiliza calculatorul de prețuri de la fiecare model în parte pentru a afla pretul final
  • pentru a modela 3D bucătăria dvs avem pe site configurator special care se accesează doar de la un calculator: Configurator bucatarie (acolo vă construiți de la zero camera dvs de bucatarie)
  • prețul final poate varia neesențial din cauza elementelor complementare (plintă, terminații de plastic, dimensiuni blat, etc.)